MPS
Ook bij Florizon Plants hebben we alle zorg en aandacht voor mens, milieu en omgeving. We hechten dan ook veel waarde aan certificeringen op dit gebied. We zijn enorm trots dat we het MPS-A certificaat hebben behaald. MPS is het topcertificaat van Stichting MPS (Milieu Programma Sierteelt) en biedt onze klanten de zekerheid dat we kunnen voldoen aan de strengste eisen op het gebied van kwaliteitszorg, traceerbaarheid en milieu!

Florizon Plants wekt duurzaam energie op!
Als kwekerij heeft Florizon Plants een groot verantwoordelijkheidsgevoel als het gaat om behoud van natuur en milieu. Daarbij mag een passend energiebeleid niet ontbreken. Zo is een deel van het bedrijfspand in Mijdrecht deels uitgerust met zonnepanelen. Met deze investering hoopt Florizon haar CO2 footprint te verkleinen.
Ruim 232 zonnepanelen werden er geplaatst op de daken van het bedrijfspand aan de Oosterlandweg. Nu leveren de zonnepanelen een flinke besparing van de CO2 uitstoot op. Per 10000 KWH opgewekte stroom komt er nu 4600 kg minder CO2 in de atmosfeer terecht.